top of page

Obavijest o održavanju radionica – tip operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje


Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1., tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Podsjećamo korisnike da na sljedećoj POVEZNICI mogu pronaći više informacija vezanih uz načine i uvjete provođenja mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Uskoro se objavljuje natječaj za sektor biljne proizvodnje za navedeni tip operacije, a sve informacije pratite na mrežnoj stranici ruralnog razvoja, Agencije za plaćanja i društvenim mrežama.

Planirana je prezentacija koja će biti održana u Zagrebu, u četvrtak, 15. veljače 2018., a ciljana skupina su djelatnici Savjetodavne službe, Regionalni koordinatori, poslovni savjetnici, lokalne akcijske grupe.

Radionica u Istri održat će se u Poreču, 05.03.2018., Pučko otvoreno učilište, Narodni trg 1, u 13:00 sati.

Na ovoj POVEZNICI možete pronaći raspored održavanja radionica, a prijaviti se možete putem sljedećeg prijavnog OBRASCA.


Izdvojeni tekstovi
Najnoviji tekstovi
Arhiva
Pretraga po ključnim riječima
No tags yet.
bottom of page