top of page

OBJAVA NATJEČAJA LAG-a „JUŽNA ISTRA“ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. „Restrukturiranje, moderniza


LAG "Južna Istra" 01. travnja 2019. godine objavio je treći LAG-natječaj iz svoje Lokalne razvojne strategije za tip operacije 1.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ (sukladan tipu operacije 4.1.1. iz Mjere Ruralnog Razvoja RH) za nositelje projekata koji imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a „Južna Istra“. Ukupni iznos raspoloživih sredstava na natječaju iznosi 598.784,00 HRK.

Visina javne potpore po projektu iznosi 20.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti. Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i proizvođačke organizacije priznate sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija. Intenzitet potpore po projektu iznosi do 50 % od ukupnih prihvatljivih troškova projekta, osim za mlade poljoprivrednike kod kojih se intenzitet potpore može uvećati za 20 %.

Informacije o LAG-natječaju te uvjetima i rokovima prijave dostupne su na mrežnim stranicama LAG-a „Južna Istra“ https://www.lag-juznaistra.hr/natjecaji

Rok za podnošenje prijava na Natječaj započinje teći 16. travanja 2019. i traje sve do 20. svibnja 2019. godine.


Izdvojeni tekstovi
Najnoviji tekstovi
Arhiva
Pretraga po ključnim riječima
No tags yet.
bottom of page