top of page

RADIONICE ZA KUHARSKO OSOBLJE ODGOJNO-OBRAZOVNIH USTANOVA

U ponedjeljak i utorak, 8. i 9. lipnja 2020. godine, u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ Gastro Punkt na 1. katu pulske tržnice, održale su se radionice za kuharsko osoblje odgojno-obrazovnih ustanova s područja LAG-a "Južna Istra".


Mentori na kuharskim radionicama su chef Robert Perić i chef David Skoko, a njihov je zadatak da se prezentira važnost i kvaliteta lokalno uzgojenog povrća koje bi trebalo onda moći i znati primijeniti u kuhinjama odgojno-obrazovnih ustanova sukladno mogućnostima pojedinih kuhinja. Cilj radionica je podizanje svijesti o vrijednostima lokalnog povrća, o važnosti njegove uporabe i kvalitetne pripreme uz očuvanje nutritivnih vrijednosti. Na taj način ujedno se promovira i zdrava prehrana.


Radionice se provode u sklopu projekta „Domaće od malih nogu“, financiranog iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.


Sljedeće dvije radionice na istu temu održat će se u srijedu i petak, 17. i 19. lipnja, a chefovi će također biti Perić i Skoko.

Izdvojeni tekstovi
Najnoviji tekstovi
Arhiva
Pretraga po ključnim riječima
No tags yet.
bottom of page