RADIONICE ZA KUHARSKO OSOBLJE ODGOJNO-OBRAZOVNIH USTANOVA

U ponedjeljak i utorak, 8. i 9. lipnja 2020. godine, u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ Gastro Punkt na 1. katu pulske tržnice, održale su se radionice za kuharsko osoblje odgojno-obrazovnih ustanova s područja LAG-a "Južna Istra".


Mentori na kuharskim radionicama su chef Robert Perić i chef David Skoko, a njihov je zadatak da se prezentira važnost i kvaliteta lokalno uzgojenog povrća koje bi trebalo onda moći i znati primijeniti u kuhinjama odgojno-obrazovnih ustanova sukladno mogućnostima pojedinih kuhinja. Cilj radionica je podizanje svijesti o vrijednostima lokalnog povrća, o važnosti njegove uporabe i kvalitetne pripreme uz očuvanje nutritivnih vrijednosti. Na taj način ujedno se promovira i zdrava prehrana.


Radionice se provode u sklopu projekta „Domaće od malih nogu“, financiranog iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.


Sljedeće dvije radionice na istu temu održat će se u srijedu i petak, 17. i 19. lipnja, a chefovi će također biti Perić i Skoko.

Izdvojeni tekstovi
Najnoviji tekstovi
Arhiva
Pretraga po ključnim riječima
No tags yet.
  • facebook

Želite se učlaniti?

Obratite nam se!

Sufinancirano sredstvima predpristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER

Ova web stranica izrađena je u sklopu projekta Priprema i provedba lokalnih strategija ruralnog razvoja financiranog iz EU pristupnog programa IPARD. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost LAG-a Južna Istra i ne odražava nužno stajališta Europske unije.

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj,

Podmjera 19.2. "Provedba operacija unutar CLLD strategije", Podmjera 19.3. "Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a" i Podmjera 19.4. "Tekući troškovi i animacija“ u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“

LAG „JUŽNA ISTRA“

 

 

 

PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE 2014. – 2020.

 Udio sufinanciranja 90% EU, 10% RH

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE: Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj

 Podmjera 19.1 „Pripremna pomoć“ u okviru mjere 19 „LEADER-CLLD“  LAG „JUŽNA ISTRA“